Blog

Subvencions públiques per a l’execució de programes de formació d’àmbit estatal, persones ocupades.

S’aprova la Convocatoria per a la concessió, de subvencions públiques per a l’execució de programes de formació d’àmbit estatal, dirigits prioritàriament a les persones ocupades.

La finalitat d’aquesta convocatòria és el finançament de programes de formació d’àmbit estatal, dirigits prioritàriament a treballadores i treballadors ocupats, orientats a l’adquisició i millora de competències professionals relacionades amb els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses, amb les necessitats d’adaptació als canvis del sistema productiu i a les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal dels treballadors i treballadores, de manera que els capacite per a l’acompliment qualificat de les diferents professions.

A més d’aquesta capacitació específica, els progressos tecnològics, la globalització i els desafiaments mediambientals ofereixen avui nombroses oportunitats de treball i per açò és necessari crear un marc de condicions adequat perquè tota la ciutadania puga formar-se per a aquests nous reptes de present i de futur del món laboral.

Consulta tota la informació des de la pàgina de Fundae ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.