Blog

Global 5G Event + EuCNC 2019

El “Global 5G Event” és la reunió de les associacions internacionals de Comunicacions Mòbils 5G dels cinc continents: 5G-IA, IMT-2020, 5G-Forum, 5G-MF, 5G-Brasil i 5G-Americas.

L’organització de l’edició de 2019 del G5GE correspon a l’Associació Europea, la 5G Infrastructure Association, (5G-IA), de la qual formen part les majors empreses i institucions europees, entre elles, la pròpia Comissió Europea a través de la seua DG-CONNECT.

El nostre company Narcis Cardona, Director en iTEAM i President d’EuCNC 2019, és un dels responsable d’aconseguir que es celebre a València la VII edició del Global 5G event, superant les propostes d’Istanbul, Munic i Barcelona. Narcis Cardona forma part de l’equipe organitzador de l’esdeveniment.

D’altra banda, també tindrà lloc a València la conferenica europea del Programa Marc H2020 en l’àrea de telecomunicacions (European Conference on Networks and Communications).

Els esdeveniments coincidiran en dates amb la finalitat de maximitzar l’impacte i la qualitat de les tecnologies exhibides.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.