Blog

Renovació acord Centre mèdic CREA

Des de el COITCV/AVIT treballem per aconseguir avantatges per a col·legiats tant personals com a professionals, renovandolas i actualizandolas en funció de la demanda dels col·legiats.

Consulta tots els acords vigents ací, així com els descomptes en formació postgrau. Si estàs interessat en algun servei que no apareix en la nostra web, solicitanoslo en el mail coitcv@coitcv.org o cridant al 963509494.

T’informem que hem realitzat les gestions per a renovar acord amb Crea, Centre Mèdic de Reproducció Assistida, amb avantatges per als nostres col·legiats per a l’any 2019. Consulta les condicions de l’acord Crea-COITCV.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.