Blog

S’acosta la fi de la TDT?

Mentre que a Espanya i altres països europeus ens acostem a un nou dividend digital la veïna Suïssa ha optat pel seu cessament. En el cas suís, es tracta del tancament el proper juny del canal públic SRG. Les complicades característiques orogràfiques del seu territori fan que la distribució de la senyal de televisió digital terrestre s’encarisca i, unit al fet que menys d’un 2% dels suïssos la utilitzen, ha portat a aquesta decisió de clausura.

En el nostre país, en canvi, la TDT gaudeix d’una acceptació superior al 76%, no obstant la tendència en els últims anys comença a ser a la baixa. Nous serveis d’IPTV per part de les operadores i plataformes OTT amb sèries i pel·lícules de gran qualitat i/o en exclusiva estan desplaçant al públic, tant adult com principalment juvenil, des de la televisió tradicional cap al vídeo baix demanda.

No sembla que a curt termini anem a prescindir de la TDT però “quan les barbes del teu veí veges pelar…”.

Font: lavanguardia


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.