Arxius mensuals: January 2019

Renovació acord Centre mèdic CREA

Des de el COITCV/AVIT treballem per aconseguir avantatges per a col·legiats tant personals com a professionals, renovandolas i actualizandolas en funció de la demanda dels col·legiats.

Consulta tots els acords vigents ací, així com els descomptes en formació postgrau. Si estàs interessat en algun servei que no apareix en la nostra web, solicitanoslo en el mail coitcv@coitcv.org o cridant al 963509494.

T’informem que hem realitzat les gestions per a renovar acord amb Crea, Centre Mèdic de Reproducció Assistida, amb avantatges per als nostres col·legiats per a l’any 2019. Consulta les condicions de l’acord Crea-COITCV.


S’acosta la fi de la TDT?

Mentre que a Espanya i altres països europeus ens acostem a un nou dividend digital la veïna Suïssa ha optat pel seu cessament. En el cas suís, es tracta del tancament el proper juny del canal públic SRG. Les complicades característiques orogràfiques del seu territori fan que la distribució de la senyal de televisió digital terrestre s’encarisca i, unit al fet que menys d’un 2% dels suïssos la utilitzen, ha portat a aquesta decisió de clausura.

En el nostre país, en canvi, la TDT gaudeix d’una acceptació superior al 76%, no obstant la tendència en els últims anys comença a ser a la baixa. Nous serveis d’IPTV per part de les operadores i plataformes OTT amb sèries i pel·lícules de gran qualitat i/o en exclusiva estan desplaçant al públic, tant adult com principalment juvenil, des de la televisió tradicional cap al vídeo baix demanda.

No sembla que a curt termini anem a prescindir de la TDT però “quan les barbes del teu veí veges pelar…”.

Font: lavanguardia


Nova convocatoria Premis Rei Jaume I 2019

La Fundació Premis Rei Jaume I convoca una nova edició dels Premis Rei Jaume I de Ambient, Noves Tecnologies Recerca Bàsica, Economia, Recerca Mèdica, Protecció del Medi i Emprenedor. Cadascun dels Premis està dotat amb 100.000 euros.

Els candidats hauran de ser proposats per un nominador d’acord a les bases que es poden consultar en aquet enllaç. Podrà ser candidat qualsevol persona que haja efectuat la major part de la seua activitat professional a Espanya i preferentment residisca a Espanya. Els candidats d’anys anteriors poden renovar ells mateixos la seua candidatura durant 3 anys sense requerir un nominador, comunicant-ho per escrit a la Fundació.

El termini per a nominar finalitzarà el 01 d’abril de 2019. Una vegada rebuda la nominació la Fundació contactarà amb el candidat per a demanar-li la documentació necessària.


Global 5G Event + EuCNC 2019

El “Global 5G Event” és la reunió de les associacions internacionals de Comunicacions Mòbils 5G dels cinc continents: 5G-IA, IMT-2020, 5G-Forum, 5G-MF, 5G-Brasil i 5G-Americas.

L’organització de l’edició de 2019 del G5GE correspon a l’Associació Europea, la 5G Infrastructure Association, (5G-IA), de la qual formen part les majors empreses i institucions europees, entre elles, la pròpia Comissió Europea a través de la seua DG-CONNECT.

El nostre company Narcis Cardona, Director en iTEAM i President d’EuCNC 2019, és un dels responsable d’aconseguir que es celebre a València la VII edició del Global 5G event, superant les propostes d’Istanbul, Munic i Barcelona. Narcis Cardona forma part de l’equipe organitzador de l’esdeveniment.

D’altra banda, també tindrà lloc a València la conferenica europea del Programa Marc H2020 en l’àrea de telecomunicacions (European Conference on Networks and Communications).

Els esdeveniments coincidiran en dates amb la finalitat de maximitzar l’impacte i la qualitat de les tecnologies exhibides.


Selecció de notícies tecnològiques 28 de gener de 2019

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

  • Pascual: “València no està endarrerida en les noves tecnologies”
  • El primer mòbil 5G veurà la llum en el Mobile World Congress
  • Com la intel·ligència artificial està canviant les finances
  • Els adolescents aprenen solos a usar les noves tecnologies
  • La declaració digital en Davos
  • Les empreses tecnològiques, bolcades per a trobar dones
  • El turisme intel·ligent arriba a València

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.


Subvencions públiques per a l’execució de programes de formació d’àmbit estatal, persones ocupades.

S’aprova la Convocatoria per a la concessió, de subvencions públiques per a l’execució de programes de formació d’àmbit estatal, dirigits prioritàriament a les persones ocupades.

La finalitat d’aquesta convocatòria és el finançament de programes de formació d’àmbit estatal, dirigits prioritàriament a treballadores i treballadors ocupats, orientats a l’adquisició i millora de competències professionals relacionades amb els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses, amb les necessitats d’adaptació als canvis del sistema productiu i a les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal dels treballadors i treballadores, de manera que els capacite per a l’acompliment qualificat de les diferents professions.

A més d’aquesta capacitació específica, els progressos tecnològics, la globalització i els desafiaments mediambientals ofereixen avui nombroses oportunitats de treball i per açò és necessari crear un marc de condicions adequat perquè tota la ciutadania puga formar-se per a aquests nous reptes de present i de futur del món laboral.

Consulta tota la informació des de la pàgina de Fundae ací.