Blog

Jornada: Oportunitats per a la innovació i digitalització de la indústria valenciana

El Institut ai2 de la Universitat Politècnica de València (UPV), en col·laboració amb l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACEhan organitzat a València la jornada: “Oportunitats per a la innovació i digitalització de la indústria valenciana”

Objectiu: desglossar les mesures dutes a terme per l’administració autonòmica, amb ajuda de diversos agents, per a incrementar el pes de l’activitat industrial en l’economia d’aquesta regió. Amb la sessió es persegueix conèixer les oportunitats que es deriven de la digitalització industrial i algunes de les iniciatives més innovadores que en aquest sentit estan sent dutes a terme a la Comunitat Valenciana per a impulsar la indústria 4.0.

Dirigida a interessats en la indústria 4.0, especialment agents representatius en competències d’innovació: empreses, centres tecnològics, administracions públiques i associacions empresarials.

Es realitzarà el 13 de febrer de 2019 de 09:15 a 13:30h. en la Ciutat Politècnica de la Innovació de la Universitat Politècnica de València. Consulta tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.