Blog

Programa d’Emprendimiento Juvenil de la Comunitat Valenciana

Camera de Comerç de Castelló organitza la jornada informativa: “Eines per a l’emprendimiento i la digitalització” per a oferir als assistents la possibilitat de descobrir com engegar un projecte emprenedor i les eines més valuoses a l’hora de fer-ho, dins de el Programa gratuït de formació, acompanyament i mentoring per a joves.

El objectiu d’aquest programa és formar als joves en totes l’àrees funcionals de l’empresa, desenvolupant el seu propi projecte empresarial comptant amb el seguiment individualitzat dels consultors en cadascun dels mòduls.

El programa compagina classes conjuntes i tutories individuals en cadascun dels mòduls. Dins de l’acció formativa s’inclourà visites grupalesen startups o empreses de recent creació, amb la finalitat de conèixer el dia a dia de l’emprenedor.

També inclou mentoring dels projectes empresarials implementats pels alumnes, amb l’objectiu que, després d’haver adquirit les competències empresarials a través de la formació grupal i les habilitats necessàries a través del seguiment individualitzat, els joves estiguen preparats per a finalitzar el seu projecte empresarial.

La jornada es realitzarà el pròxim divendres 15 de febrer a les 10:00h en Càmera Castelló.

Consulta tota la informació ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.