Blog

Jornada Genera experiències positives en els teus clients, liderant la comunicació

El dijous, 28 de febrer de 16:15 a 19:30 en CEEI València (Av. Benjamí Franklin, 12 – Parc Tecnològic Paterna (València)), tindrà lloc la jornada “Genera experiències positives en els teus clients, liderant la comunicació”

La comunicació és l’eix del treball en equip i una necessitat en l’entorn líquid actual. La tecnologia sola no prou en els espais col·laboratius, no obstant açò comunicar és un problema habitual entre persones, equips i organitzacions.

Observem amb freqüència com les persones immerses en el mateix projecte posen el focus en la informació, en les dades, en els resultats; per sobre de tot, fins i tot de les persones. Professionals que tècnicament parlen el mateix idioma, no aconsegueixen entendre’s. El seu perfil defineix el seu codi, el seu rol, el seu comportament, el seu estatus, el seu llenguatge. Viuen i treballen en la seua particular torre de babel.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.