Blog

I Congrés Nacional “La dona en l’enginyeria, la tecnologia i la indústria”

El dia 4 de març a València, en l’auditori Santiago Grisolía de la Ciudat dels Arts i els Ciències se celebrarà el I Congrés Nacional “La dona en l’enginyeria, la tecnologia i la Indústria”, que ha sigut organitzat per la Real Acadèmia d’Enginyeria, amb el suport del Fòrum Enginyeria i Societat.

Aquest congrés, que serà inaugurat pel Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Sr. Ximo Puig i Ferrer, comprendrà una important fita en el nostre objectiu conjunt per assenyalar la importància indiscutible del talent femení en l’enginyeria, la tecnologia i la indústria, cercant la conscienciació i el compromís de les institucions públiques, empreses, universitats, col·legis i associacions professionals i, en general, representants de la societat civil; amb la finalitat de reconèixer i promocionar el talent femení en les àrees STEM.

Cal destacar que aquesta iniciativa d’àmbit nacional, s’ha convocat per primera vegada a la Comunitat Valenciana pel nostre caràcter emprenedor, protagonisme industrial i el nostre ferm compromís per distingir-nos en processos de digitalització amb impacte social.

Per a més informació punxa ací