Blog

Gestió de Serveis IT. Presentació ITIL V4

NESSYS IT, ITI (Institut Tecnologia d’Informàtica), i Mobiliza Academy, organitzen la jornada “Gestión de Serveis IT. Presentació ITIL(c) V4” que tindrà lloc el 7 de Març de 2019 de 09:00 a 13:00 hores en el Parc Científic Universitat de València, Catedràtic Agustín Escardino, nº 9. 46930 Paterna (València).

La implantació d’un model de gestió de serveis IT està sent, per a moltes organitzacions, un repte difícil d’aconseguir. La complexitat i dimensió de models i normes de referència, enfocaments excessivament teòrics, la dificultat en la seua interpretació i la necessitat de gestionar el canvi són algunes de les principals causes. En aquesta jornada presentarem en societat la nova versió d’ITIL d’Axelos, ITIL V4, veurem com integrar-la amb les metodologies agiles i presentarem un cas pràctic d’integració de JIRA amb un sistema de ticketing.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.