Blog

Jornada KUBERNETES: Oblida’t de la infraestructura…

GOOGLE CLOUD i SISTEL organitzen el Meetup Google Kubernetes Engine.

En aquesta jornada, es parlarà sobre aquesta tecnologia funcionant en la plataforma cloud de Google amb la qual desplegar, administrar i escalar aplicacions en contenidors. D’una manera senzilla i eficient, amb l’objecte de millorar el cicle de desplegament de les mateixes.

Comptaran amb Pablo Carlier, Enginyer i Especialista de Google Cloud Platform, que parlarà del present i futur de Google Kubernetes Engine i resoldrà els dubtes que us puguen sorgir. Juntament amb Nicolás López, Director de l’Àrea Platform en Sistel, coneixereu els beneficis que aporta aquesta tecnologia al negoci.

A més explicaran també Esprintador, referent a nivell nacional en aquesta tecnologia. Jorge Roberto, DevOps en Esprintador, ens explicarà tots els beneficis obtinguts de la implementació de Google Kubernetes Engine.

En finalitzar la sessió us conviden a prendre un networking-coffee per a posar-vos al dia amb Google Cloud Platform i els avantatges que pot aportar-nos la seua utilització.

Es realitzarà el el pròxim 5 de març de 2019 amb horari de 9:00 a 11:00h en Sistel (Isidoro de Sevilla, 79 Alacant).

Consulta tota la informació de l’esdeveniment i inscriu-te de forma gratuïta ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.