Arxius mensuals: February 2019

Jornada KUBERNETES: Oblida’t de la infraestructura…

GOOGLE CLOUD i SISTEL organitzen el Meetup Google Kubernetes Engine.

En aquesta jornada, es parlarà sobre aquesta tecnologia funcionant en la plataforma cloud de Google amb la qual desplegar, administrar i escalar aplicacions en contenidors. D’una manera senzilla i eficient, amb l’objecte de millorar el cicle de desplegament de les mateixes.

Comptaran amb Pablo Carlier, Enginyer i Especialista de Google Cloud Platform, que parlarà del present i futur de Google Kubernetes Engine i resoldrà els dubtes que us puguen sorgir. Juntament amb Nicolás López, Director de l’Àrea Platform en Sistel, coneixereu els beneficis que aporta aquesta tecnologia al negoci.

A més explicaran també Esprintador, referent a nivell nacional en aquesta tecnologia. Jorge Roberto, DevOps en Esprintador, ens explicarà tots els beneficis obtinguts de la implementació de Google Kubernetes Engine.

En finalitzar la sessió us conviden a prendre un networking-coffee per a posar-vos al dia amb Google Cloud Platform i els avantatges que pot aportar-nos la seua utilització.

Es realitzarà el el pròxim 5 de març de 2019 amb horari de 9:00 a 11:00h en Sistel (Isidoro de Sevilla, 79 Alacant).

Consulta tota la informació de l’esdeveniment i inscriu-te de forma gratuïta ací.


V edició de VLCSOFTING “L’empresa intel·ligent”

El COITCV col·labora en la V Edició de el VLCSOFTING, que tindrà lloc el 11 de juny, on s’abordarà el paper de les TIC en el desenvolupament de L’Empresa Intel·ligent..

En aquesta 5ª Edició es parlarà del paper de les TIC en l’empresa, de la seua convergència, de com, quan, per què sí i per què no aplicar-les, amb el propòsit de donar passos ferms cap a l’Empresa Intel·ligent.

Per a donar forma al programa d’enguany, des del 19 de febrer i fins al 31 de març, està oberta la `Call for Speakers’. De les propostes presentades es farà una selecció de les més novetats i interessants, que formarà part dels seminaris de la vesprada. Consulta en aquest enllaç els detalls per a  presentar una proposta i el calendari detallat de l’esdeveniment.

El format del Congrés es manté en un dia complet amb 4 conferències plenàries al matí i 12 seminaris a la vesprada repartits en tres tracks temàtics, a més de zona exposició on les empreses poden fer networking i presentar les seues novetats.


Selecció de notícies tecnològiques 25 de febrer de 2019

T’enumerem a continuació la selecció de notícies tecnològiques recopilades per l’àrea de comunicació de el COITCV/AVIT .

  • Carolina Pascual: “Hay que visibilizar models de dona amb carreres Steam per a augmentar el seu nombre”
  • Què veurem en el MWC? Mòbils plegables i tecnologia 5G
  • València, seu de l’I Congrés sobre la Dona en la Tecnologia
  • L’AVI activa ajudes per 14 milions d’euros per a enfortir la innovació
  • Els tipus més influents del món
  • Women Techmakers València, el pròxim 24 de març
  • El món, a la vora del 5G

Consulta les notícies tecnològiques del COITCV/AVIT completes ací.


Agència Valenciana de la Innovació: Convocatòria d’ajudes 2019

L’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) ha publicat la seua convocatòria d’ajudes 2019, que comptarà amb més de 14 milions d’euros per a finançar la innovació empresarial, i es podrà sol·licitar fins al 14 de març de 2019.

Ajudes per a la promoció de talent investigador
– Incentivar la incorporació d’investigadors per a desenvolupar projectes d’I+D i en empreses, i afavorir la formació de doctorats industrials en empreses.
– Subvenció de fins al 50% per a pimes, i fins al 30% per a grans empreses.
Més informació ací.

Ajudes a projectes estratègics d’I+D
– Subvencionar la realització de grans projectes d’I+D realitzats en cooperació.
– Subvenció de fins al 80% dels costos del projecte.
Més informació ací.

Ajudes a la consolidació de la cadena de valor empresarial
– Subvencionar la realització de projectes de recerca, desenvolupament i innovació.
– Subvenció de fins al 80% dels costos del projecte.
Més informació ací.


Gestió de Serveis IT. Presentació ITIL V4

NESSYS IT, ITI (Institut Tecnologia d’Informàtica), i Mobiliza Academy, organitzen la jornada “Gestión de Serveis IT. Presentació ITIL(c) V4” que tindrà lloc el 7 de Març de 2019 de 09:00 a 13:00 hores en el Parc Científic Universitat de València, Catedràtic Agustín Escardino, nº 9. 46930 Paterna (València).

La implantació d’un model de gestió de serveis IT està sent, per a moltes organitzacions, un repte difícil d’aconseguir. La complexitat i dimensió de models i normes de referència, enfocaments excessivament teòrics, la dificultat en la seua interpretació i la necessitat de gestionar el canvi són algunes de les principals causes. En aquesta jornada presentarem en societat la nova versió d’ITIL d’Axelos, ITIL V4, veurem com integrar-la amb les metodologies agiles i presentarem un cas pràctic d’integració de JIRA amb un sistema de ticketing.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


1000 beques gratuïtes d’iniciació a la programació

Keepcoding el passat 25 de gener va donar el tret d’eixida a #AceleraEspaña batent el Rècord Guinness de la major classe de software del món.

Ara sense descans continuen amb el seu objectiu, tenir més talent tècnic a Espanya. Per a açò van a repartir 1.000 beques gratuïtes per a aprendre a programar. Per a poder optar a una d’aquestes beques solament has d’inscriure’t ací.

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim 28 de febrer. Les beques tenen les següents característiques:

  • Sense mínims ni límits d’edat.
  • Sense necessitat de coneixements previs.
  • Sense límits territorials.

Consulta tota la informació ací.