Blog

AI Saturdays Alacant

El dia 13 d’abril de 2019, a les 9:30 hores en el Centre D’Estudis del Districte Digital. Centre D’Estudis Ciutat De la Llum, Avinguda Jean Claude Combaldieu, Alacant, Espanya, tindrà lloc la jornada “Al Saturdays Alacant”.

Saturdays AI és una iniciativa global sense ànim de lucre amb la missió de fer accessible la Intel·ligència Artificial a qualsevol persona realitzant projectes amb impacte social. A Alacant Al Saturdays està organitzat per l’Associació nacional de Big Data i Analytics (ANBAN) juntament amb el Districte Digital de la Comunitat Valenciana.

Per a més infomación sobre l’esdeveniment punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.