Blog

Jornada: Claus per a saber si la teua identitat corporativa és l’adequada

El dijous, 28 de març de 16:15 a 19:30 en CEEI València (Av. Benjamí Franklin, 12 – Parc Tecnològic Paterna (València)) tindrà lloc la jornada “Claus per a saber si la teua identitat corporativa és l’adequada”.

Una marca és molt més que un nom, un eslògan o un logo. A hores d’ara açò és més que sabut. Però ser conscients del que pot aportar-nos desenvolupar la nostra marca, ens ajuda a entendre la seua importància.

La marca la conformen molts aspectes i entre ells està la identitat corporativa. En aquesta jornada veurem el que cal saber per a desenvolupar una bona identitat corporativa; que connecte amb el nostre client, que siga coherent i que a més, s’integre amb l’estratègia de l’empresa.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.