Blog

VIII Carrera Solidària de les Professions

La Unió Professional de València patrocina la VIII carrera solidària 5K – 10K, que tindrà lloc el pròxim 31 de març a València.

La VIIIª Carrera de les empreses valencianes, que tindrà lloc diumenge que ve 31 de març, compta amb un nou patrocinador solidari, UNIÓ PROFESSIONAL DE VALÈNCIA. Així la unió dels col·legis professionals de València s’implica en el programa solidari de la carrera que destinarà un euro per dorsal a a l’associació ASLEUVAL (Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana, www.asleuval.org).

Inscripció via web

Les inscripcions es realitzarà a través de la web de Sportmaniacs.com. Havent-se d’emplenar el formulari i realitzar el pagament on line.

Cost de la inscripció:

  • Del 22/03/2019 fins al 30/03/2019 o fi d’existències 15€ + 1€ solidari.
  • Col·legiats : 9€ + 1€ solidari Codi de descompte : unionprofesional

Per cada inscripció es destinarà un EURO SOLIDARI a l’associació ASLEUVAL (Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana, www.asleuval.org).

La prova compta amb el respatler de la Unió Professional de València, entitat que conjumina a més de 40 col·legis professionals, que aglutinen 90.000 col·legiats de la província de València, sent el seu objectiu reforçar els interessos comuns i oferir els valors professionals de garantia, confiança i excel·lència que els col·legis representen.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.