Blog

Beques Fundació SEPI-AIRBUS

La Fundació SEPI ha convocat el segon procés de selecció de el programa de beques AIRBUS Fi de Carrera 2019 amb el objectiu que joves titulats universitaris, o estudiants (que tinguen com a màxim 30 crèdits ECTS pendents d’aprovar) realitzen pràctiques en aquesta companyia.

Si l’adjudicatari és titulat universitari la durada inicial de la beca serà de sis mesos, i si és estudiant, la durada màxima serà de nou mesos, encara que en tots dos casos a sol·licitud d’Airbus podrà ser prorrogada fins a completar els onze mesos.

Les pràctiques es desenvoluparan en els diferents centres de treball que Airbus té distribuïts per Espanya. Les beques estan remunerades amb 1.000 euros mensuals, i són incompatibles amb una altra activitat o beca i amb el cobrament de prestacions per desocupació.

Entre altres requisits, s’exigeix als candidats haver nascut amb posterioritat al 31 de desembre de 1989 i tenir un nivell alt d’anglès. Les proves de selecció podran consistir en un test psicotécnico online i entrevistes amb els responsables del procés de selecció.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 7 d’abril de 2019Consulta tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.