Blog

Cleantech Startup City Workshop

El dijous, 4 d’abril de 2019 de 18:45 a 20:30 hores en SpaceFit Studio, Calle Carles Cervera 14, Ruzafa a València tindrà lloc “Cleantech Startup City Workshop”

La nova iniciativa Startup City Europe Partnership (SCEP) cerca promoure el desenvolupament d’estratègies de suport a les startups a nivell local, connectant ciutats emprenedores europees de grandària mitjana i recolzant-les perquè es convertisquen en ciutats Startup.

Es debatrà sobre l’informe “Startup City Hubs in Europe” i sobre l’impacte de la “economía de la innovació”, en concret sobre el paper de les ciutats quant a la concentració dels nuclis d’innovació.

València liderarà la vertical de Cleantech en la iniciativa SCEP i col·laborarà amb diferents ciutats, com Lió o Torí, per a promoure la tecnologia, la innovació i el desenvolupament en la Unió Europea.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.