Blog

Convocades places d’ingrés lliure en el Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació

El dissabte 30 de març es va publicar en el BOE la resolució del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública per la qual es convoca el procés selectiu per a ingrés, pel sistema general d’accés lliure i promoció interna, en el Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l’Administració de l’Estat.

S’ofereixen 80 places d’ingrés lliure i 25 places en promoció interna. El procés selectiu es realitzarà mitjançant el sistema d’oposició per als aspirants que es presenten per ingrés lliure, i mitjançant el sistema de concurs-oposició per als aspirants que es presenten per promoció interna, amb les valoracions, exercicis i puntuacions.

Més informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.