Blog

Master class “Eres el pròxim Transformador Digital?”.

EEME BS organitza la master class “Eres el pròxim Transformador Digital?”.

Parlaran a través del procés que ha viscut Goldcar en els últims 6 anys, del canvi en el qual estem immersos a causa de la transformació digital. En senzills passos, aprendràs a planificar un procés de transformació digital aplicable a diferents empreses, en el qual un dels principals objectius és el de formar un equip de digital amb perfils molt enfocats a les noves tecnologies, capaç de desenvolupar nous projectes disruptivos que situen a qualsevol empresa en l’avantguarda tecnològica del seu sector.

Es realitzarà el pròxim 25 d’Abril en horari de 19:00 – 21:00h en Avinguda Pintor Xavier Soler, 9 – 03015 Alacant.

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.