Blog

Ajudes a la iniciativa Indústria Connectada 4.0

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha publicat la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de recerca industrial, desenvolupament experimental i innovació en matèria d’organització i processos, en les Àrees Estratègiques de la Indústria Connectada 4.0.

En particular, aquesta actuació té com a objectiu recolzar la incorporació de coneixements, tecnologies i innovacions destinades a la digitalització dels processos i a la creació de productes i serveis tecnològicament avançats i de major valor afegit en les empreses industrials.

Dirigida a: Societats que no formen part del sector públic, que vengen desenvolupant una activitat industrial productiva durant un període d’almenys tres anys explicats fins avui de finalització de termini de sol·licitud i que complisquen totes les condicions establides en l’article 5 de l’Ordre EIC/742/2017, de 28 de juliol.

Consulta tota la informació ací . Termini de sol·licitud: des de el 5 d’abril fins a el 8 de maig de 2019, tots dos inclusives.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.