Blog

Jornada de Open Day

Dimecres que ve 22 de maig a les 19:30 es realitzarà una Jornada de Portes Obertes en la Universitat Politècnica de València  (Saló d’Actes de la Facultat d’Administració i direcció d’empreses) amb la finalitat que conegueu més sobre el Màster Executive MBA de la Universitat Politècnica de València i pugueu resoldre qualsevol dubte i interès.

Per ser COITCV/AVIT en aquest màster tens un descompte que pots consultar en la nostra pàgina de “Descomptes postgraus“.

El Màster Executive MBA és un programa dirigit a professionals amb experiència. Està orientat a enginyers i titulats que, ocupant ja posats de responsabilitat, necessiten desenvolupar la seua carrera professional dins de l’adreça d’empreses.

Compta amb socis com PwC, Deloitte, Faurecia, Garrigues i Inditex. A més, participaran en les masterclass directius d’empreses com Idai Nature, Grefusa, Emotion Research Lab, Fermax, Beroomers, Closca, Yeeply, Pollastres Planes, Tyris, etc.

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.