Blog

DE-CIX/NIXVAL Peering workshop

El pròxim 15 de maig  us convidem al peering workshop del punt d’intercanvi d’internet més gran del món DE-CIX, que compleix 3 anys de presència en el centre de dades NIXVAL.

DE-CIX https://www.de-cix.net/ és, des de la seua fundació en 1995, un punt d’intercanvi d’Internet de cobertura global, que permet a proveïdors i clients de serveis de telecomunicacions accedir a serveis d’interconnexió d’alta disponibilitat i capacitats 100GBE, sobre la plataforma ethernet més gran i avançada del globus.

NIXVAL és des de fa 10 anys  el centre de dades capdavantera en serveis de connectivitat en el Llevant peninsular, que porta proporciona accés a múltiples xarxes de fibra, serveis de trànsit IP, IPTV, seguretat, punts d’intercanvi d’internet i proveïdors cloud en un entorn de missió crítica operat 24x7x365.

Registrate en aquest enllaç per a assistir a l’esdeveniment


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.