Blog

Vesprades tecnològiques i escola d’estiu per a xiquets amb COITCV/AVIT i Droide Comunitat

Si eres membre del COITCV/AVIT tens un 10% de descompte en les vesprades tecnològiques de juny amb un munt d’activitats de robòtica, de programació, videojocs… i en la Escola tecnològica d’estiu Droide 2019 .

Per a beneficiar-te d’aquest descompte, quan realitzes la inscripció hauràs d’indicar que eres membre del COITCV/AVIT.  Les sessions es realitzaran tant a València (Passeig de les Facultats,1) com a Castelló (Rafalafena, 39)

Aquest estiu, els xiquets del COITCV/AVIT també es beneficien dels descomptes en Droide Comunidad.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.