Blog

València acull Webit 2020

Webit, un dels majors esdeveniments europeus de tecnologia i innovació, ha anunciat que València serà la seu de la pròxima edició al juny de 2020, quan se celebrarà un esdeveniment dedicat a fomentar acords empresarials i impulsar la transformació digital

Webit és un Festival Digital i d’Innovació europeu, considerat un dels esdeveniments tecnològics internacionals punters en el sector. Comprèn una comunitat global d’innovadors, emprenedors, investigadors, polítics, inversors i fundadors, que atrauen en cada edició a unes 30.000 persones d’un centenar de països. A més, 4.000 startups van participar en l’últim fòrum a Sofia i altres 200 van ser seleccionades per a fer presentació i una exhibició gratuïta.

Consulta la notícia completa en:


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.