Blog

COIT i FENITEL celebren conjuntament el “Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació”.

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT), amb el suport de la seua demarcació territorial en la Regió de Múrcia, COITeRM, i en col·laboració amb la Federació Nacional d’Integradors i Instal·ladors de Telecomunicacions (FENITEL) han acordat celebrar conjuntament el 50º Aniversari del Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació (DMTSI).

Aquesta celebració conjunta, emmarcada dins de l’estreta relació institucional existent des de fa anys entre el COIT i FENITEL, tindrà lloc durant la Jornada Tècnica del Congrés %o201CTelcomŽ19 Múrcia%o201D que organitza FENITEL al costat de la seua associació territorial de la Regió de Múrcia, ARETELMUR, i la Federació Regional d’Empresaris del Metall de Múrcia (FREMM).

La celebració es realitzarà el pròxim 17 de maig de 9:00-15:00h aprox. a Múrcia. Pots consultar el programa i inscriure’t des de ací.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.