Blog

Beques Fundació SEPI – Telefónica 2019

La Fundació SEPI, F.S.P., de conformitat amb els termes del conveni de col·laboració de data 10 de maig de 2019 subscrit amb TELEFÒNICA D’ESPANYA, S.A.O., convoca les beques per a corresponents al “Programa Telefónica 2019”.

El Programa té com a finalitat facilitar a joves titulats universitaris de qualsevol disciplina (inclosos els que estan mancant el Projecte Fi de Màster) o estudiants de disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), amb un màxim pendent de 30 crèdits ECTS per aprovar, períodes de formació pràctica, com a becaris, en centres de treball de Telefònica sota la supervisió de tutors idonis.

El inici de la beca està previst per a el 1 de juliol de 2019. (Fi termini per a sol·licitar beca: 26/05/2019)Consulta les bases de la convocatòria ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.