Blog

Registre especial membres COITCV en EuCNC2019 & Global5G

Del 17 al 21 de juny tindrà lloc en el Palau de Congressos de València el EuCNC (www.eucnc.eu) i el 7º Global 5G Event(www.7thglobal5gevent.eu). A més de les entrades a tot el Congrés, es poden adquirir les entrades tipus “one-day”, per 180%o20AC. El registreinclou l’accés a les sessions, workshops, tutorials, panells, etc. de Global 5G Event (17 i 18 de juny), CELTIC (20 i 21 de juny) i EuCNC (del 18 al 21 de juny), així com accés a la zona d’exposició, en la qual hi ha 80 stands amb més de 45 projectes i empreses, més de 30 demostracions en viu de tecnologia i aplicacions 5G.

Gràcies al suport i col·laboració de el COITCV en aquest important esdeveniment, com a col·legiat pots adquirir entrades especials, no disponibles al públic general o amb condicions especials. Si estàs interessat, sol·licita informació addicional sobre aquestes entrades per a membres de el COITCV enviant un mail a coitcv@coitcv.org.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.