Blog

Guanyadors de la XXXIX convocatòria de premis COIT/AEIT

El Jurat de la XXXIX edició dels Premis COIT/AEIT es va reunir el passat 24 de maig i ha sigut publicada la relació de guanyadors de la XXXIX convocatòria. Des del COITCV/AVIT donem especialment l’enhorabona a:

  • D. Antonio Alcarria Moraga, pel premi COIT-AEIT al Millor Treballe Fi de Màster en Fonaments i Tecnologies Bàsiques de la Informació i les Comunicacions, i les seues Aplicacions, pel TFM “Electromagnetic Interferences and Compatibility Demonstrations EMC Box Design”. Tutora: Sra. Paula Marzal Domenech (UV).
  • Sra. Noelia Romero Puig, pel premi HISDESAT al Millor Treballe Fi de Màster en Serveis Satelitales Governamentals , pel TFM “Estimation of physical parameters of crops by polarimetric SAR interferometry with TanDEM-X sensor data”. Tutora: Sra. Carolina Pascual Villalobos (UA).
  • D. Miguel Ferrando Rocher, pel premi AIRBUS DEFENCE AND SPACE al Millor Tesi Doctoral en Antenes Actives per a Satèl·lits de Comunicacions , per la Tesi Doctoralel TFM “Gap Waveguide Array Antennas and Corporate-Feed Networks for mm-Wave Band Aplications”. Tutor: D. Héctor Esteban González (UPV).

Pots consultar la notícia completa dels Premis COIT/AEIT ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.