Blog

NTV 2019 – Obert termini inscripció patrocinadors

La GVA, la UPV i el COITCV organitzen la XXI edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes. Enguany la NTV2019 tindrà lloc el 11 de juliol i comptarem amb la presència de les empreses més destacades del sector de les telecomunicacions i de les tecnologies digitals.

La tecnologia s’ha instal·lat en la nostra vida quotidiana tant a nivell professional com a nivell personal i és un fet irreversible. Com a acte més representatiu a la Comunitat Valenciana del sector TIC, la NTV vol donar a conèixer a través de les empreses del sector, les oportunitats que ofereix aquesta revolució tecnològica tant a les empreses com a les persones.

Enguany volem que la NTV siga un escenari on presentar les oportunitats que brinden els avanços de la tecnologia: oportunitat laboral, oportunitat empresarial, oportunitat de creixement, oportunitat de desenvolupament, oportunitat d’integració

Amb aquest propòsit el lema de la NTV2019 és:

 Una revolució, una oportunitat

El termini d’inscripció de patrocinadors està obert fins al 14 de juny de 2019La teua empresa no pot faltar a l’esdeveniment.

Sol·licita informació en info@nochetelecovlc.org


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.