Blog

DreamHack Valencia

El COITCV en col·laboració amb DreamHack Spain et porten l’oportunitat de gaudir dels videojocs i els esports en primera persona a un preu exclusiu.

DreamHack València, tindrà lloc del 5 al 7 de juliol en Fira València. Es tracta del major festival d’esports electrònics a Espanya i una de les LAN Partys més importants, reunint enguany a 3000 participants que conviuran junts durant 4 dies gaudint de les millors condicions per a gaudir de la seua afició favorita.

DreamHack no és solament una LAN Party i és per açò que més de 50.000 visitants passaran per Fira València per a viure una experiència única amb la possibilitat de gaudir de les millors competicions internacionals, la visita de grans influencers com Wismichu o TheGrefg i la possibilitat de provar les últimes novetats tecnològiques i de videojocs en la Zona Expo. Aquesta és la proposta para DreamHack València

Pots aconseguir les teues entrades amb un 15% de descompte gràcies a l’acord del COITCV amb DreamHack, per a gaudir de l’esdeveniment d’una forma exclusiva! Usa el codi COITCV15 per a comprar la teua entrada i aprofita l’oportunitat de visitar el major festival d’esports a Espanya. (descompte no vàlid per a entrades VIP).


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.