Blog

Candidatura Premis #NTV2019

El COITCV en col·laboració amb GVA-Consellería d’Hisenda i Model Econòmic, IVACE i ETSIT-UPV , organitzen la XX edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes (NTV 2019), l’acte més important del sector de les Tecnologies de la informació i les Telecomunicacions a la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el pròxim  dijous 11 de juliol.

En aquesta edició amb el lema “Una revolució, una oportunitat”, la NTV serà el escenari on presentar les oportunitats que brinda la tecnologia: oportunitat laboral, oportunitat empresarial, oportunitat de creixement, oportunitat de desenvolupament, oportunitat d’integració…

Fins al 21 de juny es poden presentar les candidatures als Premis d’aquesta edició. Consulta les categories de premis i envia la teua candidatura. Com a col·legiat pots presentar la candidatura de qualsevol persona o entitat a les 6 categories convocades.

Consulta la agenda de l’esdeveniment. No et perdes la jornada “TIC Tecnològic: una oportunitat” i reserva la teua plaça. Com a col·legiat tens preus especials per a assistir al Sopar de Gala i Cerimònia de lliurament de Premis (100%o20AC), podent adquirir un màxim de dues entrades. Realitza el teu inscripció a l’esdeveniment.

Segueix a NTV en Facebook@nocheteleco_vlcLinkedIn i YouTube


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.