Blog

Airbus ofereix 20 beques de formació pràctica remunerada.

Airbus, en col·laboració amb la Fundació Sepi, convoca  20 beques de formació pràctica remunerada.

Aquestes beques estan dirigides a joves titulats o a punt de finalitzar els seus estudis que estiguen interessats a realitzar pràctiques en una de les companyies multinacionals del sector aeronàutic més reconeguda a nivell mundial.

Per a poder optar a una d’aquestes beques, és necessari haver finalitzat la carrera d’enginyer superior, grau o màster que hagen aprovat totes les assignatures de la seua carrera, amb excepció del projecte de finalització de carrera, i que es comprometen a obtenir el títol abans de finalitzar el període de gaudi de la beca. S’exigeix a més que els candidats estiguen disposats al seu residència en el lloc on li siga adjudicada la beca.

El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 14 de juliol de 2019.

Consulta les bases i el procediment d’inscripció ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.