Blog

11 de juliol – TIC Tecnològic “Una revolució, una oportunitat”

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana (COITCV), la Generalitat Valenciana i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació (ETSIT-UPV), li conviden a la jornada:

TIC Tecnològic “Una revolució, una oportunitat”

La jornada tindrà lloc el pròxim 11 de juliol a les 10 del matí en el Saló d’actes del Poal Blau de la CPI-UPV . Enguany les empreses tecnològiques ens acostaren l’oportunitat que ofereix el 5G, la Intel·ligència Artificial, la realitat virtual, o el blockchain a les pime valencianes i als ciutadans en general.

Consulta l’agenda detallada de l’esdeveniment en Agenda #NTV2019

No et perdes el TIC TECNOLÒGIC organitzat  per  #NTV2019. Assistència gratuïta prèvia inscripció. Consulta tots els detalls en la web oficial nochetelecovlc.org

A més, com col·legiat del COITCV/AVIT pots adquirir la teua entrada a la Cerimònia de Premis NTV i Sopar de Gala que tindrà lloc a partir de les 19:30 hores en L’Hemisféric, per 100€ (màxim de 2 entrades per col·legiat)

NTV – 21 ANYS AMB TU  


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.