Blog

La robòtica, una oportunitat per a l’ocupació

A través de el servei de comunicació del COITCV, els enginyers de telecomunicació acosten a la societat les noves tendències tecnològiques, les últimes aplicacions i la influència que estan tenint, o tindran, aquestes en els nostres hàbits de vida i per tant en la societat, la importància d’invertir en l’avanç del nostre sector, perquè afecta al desenvolupament econòmic global del territori. Si com a expert vols col·laborar en aquesta labor de difusió tecnològica, comunicanoslo enviant un mail a coitcv@coitcv.org

El nostre company Pablo Olivas, gerent de DeRobotica, empresa pertanyent a el Parc AVIT descriu l’oportunitat que el desenvolupament de la robòtica brinda a l’ocupació, l’aparició de nous perfils professionals i especialment l’oportunitat per a llocs de treball menys qualificats, posant com a exemple la complexitat del maneig dels primers ordinadors, i sent ara una eina de treball que tots utilitzem. Pots llegir l’article de Pablo Olives compelto, publicat en Les Províncies ací.

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT

COITCV/AVIT, difusió del coneixement

 


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.