Blog

Nou Degà COITCV

Amb motiu del recent nomenament com a Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, Sra. Carolina Pascual Villalobos ha pres la decisió de presentar la seua renúncia al càrrec de Degana del COITCV.

En la Junta Extraordinària del COITCV celebrada avui, 26 de juny de 2019, en la seua seu de València, s’ha donat a conèixer el cessament de Sra. Carolina Pascual Villalobos com a degana del COITCV, i després de l’acceptació de D. Ferran Machí Canut, fins avui vicedegà del COITCV, ha sigut nomenat degà del COITCV fins a fi de mandat de l’actual Junta de Govern. El nou vicedegà del COITCV és D. Óscar Alcón Peña.

Des del COITCV agraïm la labor de Sra. Carolina Pascual Villaloboscom a Degana del COITCV i li desitgem molt èxit en el seu nou càrrec. Igualment, tot el nostre suport per al recien nomenat Degà del COITCV D. Ferran Machí Canut, el degà més jove del COITCV fins avui.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.