Blog

Nou President AVIT

Amb motiu del recent nomenament com a Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, Sra. Carolina Pascual Villalobos ha pres la decisió de presentar la seua renúncia al càrrec de President de l’AVIT.

En la Junta Extraordinària de l’AVIT celebrada avui, 26 de juny de 2019, en la seua seu de València, s’ha donat a conèixer el cessament de Sra. Carolina Pascual Villalobos com a President de l’AVIT, i després de l’acceptació de D. Miguel Ángel Llorente Carmona, fins avui vice president de l’AVIT, ha sigut nomenat President de l’AVIT fins a fi de mandat de l’actual Junta Directiva. El nou vicepresident de l’AVIT és D. Ginés Fernández Costa.

Des de l’AVIT agraïm la labor de Sra. Carolina Pascual Villalobos com a President i li desitgem molt èxit en el seu nou càrrec. Igualment, tot el nostre suport per al recien nomenat President de l’AVIT D. Miguel Ángel Llorente Carmona, el president més jove de l’AVIT fins hui.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.