Blog

Jornada CDTI-IVACE Inversió Empresarial en I+D+I

IVACE organitza el 4 de juliol en la Ciutat Administrativa 9 d’octubre, la Jornada ‘CDTI-IVACE Inversió Empresarial en I+D+i’, en el marc del conveni de col·laboració que l’IVACE té subscrit amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, per a informar sobre noves modalitats d’ajuda directa per al finançament de projectes d’I+D+i.

El objectiu d’aquesta jornada és impulsar el desenvolupament de la innovació i la indústria i, en concret, facilitar l’accés al finançament dels projectes d’I+D+I. Des del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.