Blog

VALÈNCIA 5G: De l’Evolució a la Revolució

Levante-EMV organitza la jornada: VALÈNCIA 5G: De l’Evolució a la Revolució, es realitzarà el pròxim 3 de juliol en el Auditori Cubo Blau (Universitat Politècnica de València).

El programa serà:

– 9.30h Obertura de l’acte per part del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.
– 9.45h Ponència a càrrec de Francisco Polo, secretari d’Estat per a la societat de la informació i l’agenda digital.
– 10.15h Mesa “Conveni València 5G” amb la participació de Carolina Pascual, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, representant, Ajuntament de València, Francisco Mora, rector de la Universitat. Politècnica de València, Mavi Mestre, rectora de la Universitat de València. Modera: Narcís Cardona, catedràtic de la UPV i director de l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia (ITEAM)
– 11h. – 11.20h. Coffee break
– 11.20h Ponència Miguel Ángel Llacunes: “el 5G en perspectiva” Catedràtic de Teoria del Senyal i
Comunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya. Introducció al 5G i la seua revolució.
– 11.45h Mesa: “Expansió territorial CV 5G”. Participen: Rubén Alfaro, alcalde d’Elda i president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rafael Giménez, alcalde de Llaures dels Oms, Albert Cuatrecasas, director general de Cellnex Espanya, Gianni Cecchin, CEO Verne Technology Group. Modera: Gemma Martínez, sotsdirectora i cap d’Economia de Levante-EMV
– 12.30h Ponència Conclusions Global Event per Narcís Cardona, catedràtic de la UPV i director de l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia (ITEAM)
– 13.00h Tancament Institucional per Carolina Pascual, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Consulta tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.