Blog

21 Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes 2019

Ahir, 11 de juliol del 2019, va tenir lloc la XXI edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes, organitzada pel COITCV, l’ETSIT-UPV i la GVA, patrocinada per Cellnex/adesal , HPE-Intel, Indra-Minsalt, Orange, Sothis, Telefónica i Vodafone.

I la col·laboració de Cisco, Colt, Etra, Everis, Fujitsu, Huawei, IBM, Informàtica el Tall Inglés, La Mútua, Dimensió Data, NTT, Prosodie, Xarxa Hat, Sopra i Verne.

En el marc de la NTV2019 va tenir lloc d’una banda, l’acte del matí obert al públic on els assistents van gaudir de les ponències tecnològiques sota el lema “una oportunitat”, podent conèixer totes les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies de la mà d’experts del sector. Veure galeria fotogràfica

D’altra banda, va tenir lloc en l’Hemisféric la Cerimònia de lliurament de Premis i el Sopar de gala, on comptem amb la presència del Molt Honorable Sr. D Ximo Puig, l’Honorable Dra. Sra. Carolina Pascual, l’Honorable Sr. D. Vicent Soler, l’Excmo.Mgmo. Rector Francisco J. Moram la Il·lma. Sra. Dña Marta Balenciaga,  l’Il·lm. Sr. D. Ferran Machí Canut, des de l’organització volem donar les gràcies a tots els patrocinadors i assistents per fer possible aquesta nit tan especial per a les Telecomunicacions Valencianes i la nostra enhorabona a tots els premiats. Veure galeria fotogràfica.

En el canal youtube de la #NTV2019, pots veure ja la Gala dels Premis de la XXI edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes, i iresmos pujant els videos dels premiats, les entrevistes a les empreses patrocinadores i la jornada TIC Tecnològic “Una oportunitat”.

Si no vas poder assistir, esperem explicar amb tu per a l’any que ve.

Totes les novetats #NTV2019 ací.

Aquest event ha contat amb la financiació de


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.