Blog

ICIAM 2019 València

Entre el 15 i el 19 de juliol té lloc a València la novena edició de l’International Congress on Industrial and Applied Mathematics (ICIAM 2019).

ICIAM 2019 té com a objectiu donar a conèixer els últims avanços en indústria i matemàtica aplicada, destacant l’aplicació de les matemàtiques en diverses disciplines dins de la ciència, l’enginyeria i la indústria. ICIAM 2019 és una oportunitat perquè els joves graduats i investigadors descobrisquen el potencial de la matemàtica aplicada. ICIAM 2019 és organitzada per SeMA, Societat Espanyola de Matemàtica Aplicada.

Aquest important congrés internacional ha comptat amb la participació del nostre company Juan Alegre Sanahuja, Secretari del COITCV/AVIT i doctor en matemàtiques, amb la ponència “Dealing with uncertainty for predictive models in real applications“.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.