Blog

Jornades “Una oportunitat”

En el marc de la XXI edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes, sota el lema “Una revolució, una oportunitat”,  va tenir lloc el passat 11 de juliol les jornades “una oportunitat”, podent conèixer totes les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies de la mà d’experts del sector. Si no vas poder assistir, pots veure la jornada completa en el canal YouTube de la NTV.

La NTV2019 ha sigut organitzada pel COITCV, l’ETSIT-UPV i la GVA, patrocinada per Cellnex/adesal , HPE-Intel, Indra-Minsalt, Orange, Sothis, Telefónica i Vodafone,  i ha comptat amb la col·laboració de Cisco, Colt, Etra, Everis, Fujitsu, Huawei, IBM, Informàtica el Tall Inglés, La Mútua, Dimensió Data, NTT, Prosodie, Xarxa Hat, Sopra i Verne.

Consulta totes les novetats de la NTV2019 en la web oficial de l’esdeveniment.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.