Blog

Forum VLC TECH 2019

El COITCV col·labora en el Forum VLC TECH 2019, organitzat per el Ajuntament de València i  Tyris AI, amb l’Autoritat Portuària de València, GR-EX i Innsomnia. Forum VLC TECH 2019 està centrat en indústria i ports 4.0.

Forum VLC Tech se celebrarà en el Edifici del Rellotge del Port de València els dies 25 i 26 de setembre, i acollirà una mostra significativa d’empreses líders en indústria i tecnologia, com a Continental, Hyster, Ford, IBM, RobotNik, iTeam, Oracle, Navantia, Acciona, Innovae, Nowwatio, Zima Robatics, entre unes altres.

L’objectiu del Froum és ser el certamen tecnològic en indústria referent a València, amb un enfocament innovador íntegrament pràctic amb donem “in-situ” de les tecnologies, Showrooms, Workshops, ponències i taules redones.
Forum VLC TECH 2019 exposarà i analitzarà les tecnologies més capdavanteres i innovadores com Intel·ligència Artificial, Machine Learning, Visió Artificial Avançada, Blockchain, Drones, IoT, Ciberseguridad, Robòtica Col·laborativa, Realitat Augmentada i Virtual, aplicades als diferents sectors industrials.

Dirigit a responsables d’àrea o negoci amb perfil tecnològic mitjà-alt que vulguen descobrir de primera mà i amb un enfocament orientat al cas pràctic les últimes tecnologies.

L’assistència al Forum és gratuïta però és necessari realitzar la reserva de termini. Reserva la teua plaça ací