Blog

Forum VLC TECH 2019

El COITCV col·labora en el Forum VLC TECH 2019, organitzat per el Ajuntament de València i  Tyris AI, amb l’Autoritat Portuària de València, GR-EX i Innsomnia. Forum VLC TECH 2019 està centrat en indústria i ports 4.0.

Forum VLC Tech se celebrarà en el Edifici del Rellotge del Port de València els dies 25 i 26 de setembre, i acollirà una mostra significativa d’empreses líders en indústria i tecnologia, com a Continental, Hyster, Ford, IBM, RobotNik, iTeam, Oracle, Navantia, Acciona, Innovae, Nowwatio, Zima Robatics, entre unes altres.

L’objectiu del Froum és ser el certamen tecnològic en indústria referent a València, amb un enfocament innovador íntegrament pràctic amb donem “in-situ” de les tecnologies, Showrooms, Workshops, ponències i taules redones.
Forum VLC TECH 2019 exposarà i analitzarà les tecnologies més capdavanteres i innovadores com Intel·ligència Artificial, Machine Learning, Visió Artificial Avançada, Blockchain, Drones, IoT, Ciberseguridad, Robòtica Col·laborativa, Realitat Augmentada i Virtual, aplicades als diferents sectors industrials.

Dirigit a responsables d’àrea o negoci amb perfil tecnològic mitjà-alt que vulguen descobrir de primera mà i amb un enfocament orientat al cas pràctic les últimes tecnologies.

L’assistència al Forum és gratuïta però és necessari realitzar la reserva de termini. Reserva la teua plaça ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.