Blog

9ª Setmana de les Normes Verdes de la Unió Internacional de Telecomunicacions

El COIT i la AEIT col·laboren en la 9ª Edició de la Setmana de les Normes Verdes “Conectar ciutats intel·ligents i sostenibles amb els objectius de desenvolupament sostenible” que se celebrarà de l’1 al 4 d’octubre en el Palau de Congressos de València.

Aquest esdeveniment internacionalorganitzat per l’Ajuntament de València, juntament amb la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), organisme de Nacions Unides, al que assistiran representants polítics i experts d’una trentena d’organismes nacionals i internacionals i uns 400 assistents, servirà com plataforma global per al debat i l’intercanvi de coneixements amb la finalitat de crear consciència sobre la importància i les oportunitats per a utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la protecció del medi ambient, avançar cap a una economia circular i accelerar la transició cap a ciutats més intel·ligents i sostenibles.

La inscripció és obligatòria i podeu realitzar-la a través de la pàgina web de la ITU, on a més trobareu informació actualitzada sobre les ponències (adjunt pdf provisional). Per ser col·legiat tindràs avantatges en la inscripció de les quals us anirem informant, si estàs interessat a assistir pots posar-te en contacte amb nosaltres per a rebre més informació, en el correu: coitcv@coitcv.org.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues