Blog

Aprofita l’estiu i prepara el teu pla d’acció professional

L’estiu ja està ací, vacances, temps per a descansar…, però també pots aprofitar aquests mesos de calor per a posar al dia el teu CV, relaxar-te i reflexionar cap a on t’agradaria dirigir-te professionalment.

Mantente informat sobre les novetats en el teu sector, consulta amb el teu mòbil i des del teu quiosquet favorit la pàgina de el COITCV/AVIT, mira amb que empreses t’agradaria treballar, les ofertes publicades i les novetats de la nostra web…

Actualitza el teu perfil en Gestió Professional del Col·legiat del COITCV/AVIT perquè t’arriben les ofertes que més s’adapten al que estàs cercant.

Ara que tens temps lliure aprofita i coneix-te, inverteix temps a  desenvolupar un “pla d’acció professional“, viatja a l’estranger i millora els idiomes o augmenta la teua formació fent algun curs presencial o online.

Des del COITCV/AVIT esperem que tingues un bon estiu!


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.