Blog

9ª Setmana de les Normes Verdes de la Unió Internacional de Telecomunicacions

El COIT i la AEIT col·laboren en la 9ª Edició de la Setmana de les Normes Verdes “Conectar ciutats intel·ligents i sostenibles amb els objectius de desenvolupament sostenible” que se celebrarà de l’1 al 4 d’octubre en el Palau de Congressos de València.

Aquest esdeveniment internacionalorganitzat per l’Ajuntament de València, juntament amb la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), organisme de Nacions Unides, al que assistiran representants polítics i experts d’una trentena d’organismes nacionals i internacionals i uns 400 assistents, servirà com plataforma global per al debat i l’intercanvi de coneixements amb la finalitat de crear consciència sobre la importància i les oportunitats per a utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la protecció del medi ambient, avançar cap a una economia circular i accelerar la transició cap a ciutats més intel·ligents i sostenibles.

Consulta tota l’informació en la pàgina oficial del esdeveniment. Per asistir es obligatoria l’inscripció.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.