Blog

9th Setmana de les Normes Verdes

El COITCV(AVIT col·labora en la 9ª Edició de la Setmana de les Normes Verdes %o201CConectar ciutats intel·ligents i sostenibles amb els objectius de desenvolupament sostenible%o201D, organitzat per el Ajuntament de València i la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), organisme de Nacions Unides, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre en el Palau de Congressos de València.

A l’acte assistiran representants i experts de més de 30 organismes internacionals. Consulta el dossier informatiu amb el programa provisional

L’objectiu de la IX Edició de la Setmana de les Normes Verdes servirà com a plataforma global per al debat i l’intercanvi de coneixements amb la finalitat de crear consciència sobre la importància i les oportunitats per a utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en la protecció del medi ambient, avançar cap a una economia circular i accelerar la transició cap a ciutats més intel·ligents i sostenibles.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuira, però el procés de registre gratuït ha de realitzar-se obligatòriament a través de la pàgina web de la Unió Internacional de Telecomunicacions .

En el camp “organization data” ha de posar COIT perquè la invitació siga efectiva. Pot consultar aquesta guia d’inscripció per a facilitar el procés.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.