Blog

Oberta la convocatòria per a participar en el Pavelló Espanya del MWC 2020

Red.es obri el termini perquè les companyies del sector TIC i la mobilitat sol·liciten la seua participació en el Pavelló d’Espanya del pròxim Mobile World Congress 2020 (MWC2020).

L’organisme públic seleccionarà fins a 65 empreses que exposaran en el Pavelló Institucional d’Espanya els millors projectes nacionals vinculats a la indústria del mòbil. Els seleccionats disposaran d’un espai en una de les fires tecnològiques més importants del món, la qual cosa els permetrà impulsar la seua internacionalització, presentar nous productes i cercar oportunitats de negoci, així com millorar la seua visibilitat i notorietat.

Des del dia 2 i fins al pròxim 16 de setembre les empreses nacionals vinculades a el sector TIC i a la mobilitat podran sol·licitar en la seu electrònica de Red.es la seua participació en el Mobile World Congress.

Consulta tota la informació ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.