Blog

Oberta la convocatòria per a participar en el Pavelló Espanya del MWC 2020

Red.es obri el termini perquè les companyies del sector TIC i la mobilitat sol·liciten la seua participació en el Pavelló d’Espanya del pròxim Mobile World Congress 2020 (MWC2020).

L’organisme públic seleccionarà fins a 65 empreses que exposaran en el Pavelló Institucional d’Espanya els millors projectes nacionals vinculats a la indústria del mòbil. Els seleccionats disposaran d’un espai en una de les fires tecnològiques més importants del món, la qual cosa els permetrà impulsar la seua internacionalització, presentar nous productes i cercar oportunitats de negoci, així com millorar la seua visibilitat i notorietat.

Des del dia 2 i fins al pròxim 16 de setembre les empreses nacionals vinculades a el sector TIC i a la mobilitat podran sol·licitar en la seu electrònica de Red.es la seua participació en el Mobile World Congress.

Consulta tota la informació ací.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.