Blog

Aqueixa xarxa de la qual vostè em parla

Narcis Cardona, Director de l’iTeam, Premie Personatge Destacat 2019, col·legiat del COITCV/AVIT i professor de molts dels enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana, destaca en l’article “Aqueixa xarxa de la qual vostè em parla” la importància del sector de les telecomunicacions en el creixement i el desenvolupament econòmic i social, i el paper rellevant de la Comunitat Valenciana en el sector.

Narcis Cardona, fa especial recalcament en què la societat valenciana en general i els més joves en particular siguen coneixedors del gran pes que les telecos tenen en el present i futur de la nostra societat amb la finalitat de seguir aglutinant talent en el nostre sector.
Consulta l’article complet en Levante-EMV

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT.

COITCV/AVIT, difusió del coneixement


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.