Blog

Sopar de Sant Gabriel – 18 d’octubre

Ja tenim data per a el sopar anual del COITCV/AVIT, i enguany no te la pots perdre. El divendres 18 d’octubre celebrem la sopar anual del COITCV/AVIT, i t’estem esperant en el Restaurant de l’Ateneu Mercantil.

Aquesta trobada anual dels enginyers de telecomunicació de la Comunitat Valenciana, cerca acostar a tots els enginyers de teleco, per a trobar a vells companys d’estudis, antics col·legues de treball i una excusa perfecta per a compartir i intercanviar experiències professionals i personals.

Reserva aquesta data en la teua agenda i acudeix amb els teus amicsT’ESPEREM

Consulta tota la informació sobre l’esdeveniment i reserva les teues entrades ací.

*Últim dia inscripció: divendres 11 d’octubre. En cas d’estar interessat a entrar en l’expo Van Gogh Alive, indica-ho en l’apartat observacions


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.