Blog

Inici d’emissions pel Segon Dividend Digital

Com ja hem anat anunciant ací , ací i ací el Segon Dividend Digital ha arribat i comença el terme d’inici de noves emissions. Tot açò amb la finalitat d’alliberar els canals superiors al 48 (freqüències superiors a 694 MHz) per a l’ús en telefonia mòbil i transmissió de dades. Ja s’ha publicat un
primer calendari amb algunes dates previstes d’encès de les noves freqüències i terminis en altres casos englobat per àrees geogràfiques.
En les 3 àrees geogràfiques de la Comunitat Valenciana l’encès està previst per al primer trimestre del 2020, sense data concretes encara, encara que algunes poblacions valencianes poden estar rebent senyal d’altres àrees geogràfiques com apunten en la següent notícia.
Finalment recordar-vos que els canals que canvien vénen definits en els annexos del RD 391/2019.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.